Televisie

Wil je graag een nieuwe tv kopen? Dan ben je hier op het goed adres! Weet je niet goed waar je moet op letten bij de aankoop van je nieuwe tv? Dan hebben wij hier een aantal tips:

Bij de aankoop van een nieuw televisietoestel is de eerste belangrijke keuze de grootte van het apparaat. Sinds de introductie van digitale tv en zeker bij de aankoop van een UHD of 4K tv mag u een groter schermdiagonaal kiezen dan dat vroeger de maatstaf was. De beelden zijn gewoonweg veel scherper, beeldflikker bestaat niet meer, enz…

Zit u korter dan 1m30 dan is een 32” (81 cm) scherm een goede keuze. Tussen 1m30 en 2m kan u gerust kiezen voor een schermmaat tussen 40” en 49”. Vanaf 2 meter is een 55” aan te raden. Is de afstand 3 meter of meer dan gaat de voorkeur reeds naar 65” of meer.

Natuurlijk wordt deze keuze ook bepaald door de plaats die u heeft, grootte van de kast, plaats op de muur… Daarom is het een goed idee enkele zaken te meten vooraleer u naar de winkel komt, wat is de maximum breedte en hoogte die u kunt nemen en hoe breed is uw kast.

Eens de grootte gekozen kan u bij elk merk verschillende modellen kiezen, weet gewoon hoe hoger de prijs hoe beter het beeld zal zijn, beter contrast, vloeiender bewegende beelden, scherpere contouren enz…

Kom gerust langs voor een vrijblijvende demonstratie en laat u overtuigen door onze vakkennis!